TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Idea kempen barah payu dara

Apakah idea kempen barah payudara itu?

American Eagle Outfitters telah mencetuskan idea untuk menggantung
4,000 helai bra di atas wayar sepanjang jambatan Hot Metal Bridge
yang menghubungkan sungai Monongahela dengan pusat bandar raya ini,
negeri Pennsylvania.

Kempen ni bertujuan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai mengenai
tentang bahayanya penyakit barah payu dara.


Bra berbagai saiz dan berwarna warni yang digantung itu
berkibar-kibar ditiup angin telah berjaya menarik perhatian para pengguna
jambatan berkenaan serta pihak media.

Semua bra tersebut akan digantung selama tiga minggu sebelum
ianya dicuci dan didermakan ke beberapa rumah perlindungan wanita.

- Agensi



Mari baca lagi...

Patutkah aku...?

FUYYOOO...
Lama tul aku tak hapdet
bukan sebab malas, memang banyak story nak ditulis
tapi tu la kan... bz? takde masa? penat?
ok la... kalo nak kata aku malas kata la...
so camne ngan draft stories aku yang terperap tu...
patut ke direleasekan? cam tak kena je...
ada citer pasal posa, raya.. tapi mood tu sume dah habis
cam tak sesuai je nak story... padan muko aku..
SO?

entri tergantung...

Mari baca lagi...