TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Floria Putrajaya 2010

 
18.07.2010 Pesta Bunga-bungaan
Akhirnya tercapai juga hasratku nak gi tengok bungaan ni..
Wah, kan main lagi... ceria tul kalernye!
punya la ramai amat manusia, dengan cuaca panas
but at the end hujan lebat gak petang tu..
Aku pun tak tau ape yang best kat sini..
tapi boley la..

Mari baca lagi...

Cutie Cuppies

Cik Ha cuppies website - LIYA-DELIGHT

03.07.2010 Birthday Nayli ke 10.
Memang cadang nk beli cupcake je..
so aku pun search la blog org2 yang jual cuppies ni..
dan dengan tiba2 ada member tag cupcake fat fb aku.
Wah! member dah teror buat cupcake, bila dah ade member yang duk
di kawasan yang sewaktu dengannya yang leh wat cupcake ni,
sonang citer - delivery till to the door step la kan.
Bab design cupcake ni, aku cuma bagi contoh je and then
pepandai la ko buat..tu la ingat nak oder 25 pcs tapi si ayah
nak jugak beli kek yang besar skit.. tak puas katanya makan sikit2 ni
So credits to Cik Ha di atas kesedapan choc ganache nye hinggakan
my sis in law ingat aku oder kat bakery lagi...

makan ala kadar aje... jemput la tengok!
Mari baca lagi...

Hepi Besday Fren

E-eh! Samo la plak ngan gambo frame tue...

01.07.2010 Cekelat buat sahabat lama.
Akhirnya cekelat yang diorder khas untuk besday present my best buddy
dah sampai ke tangannya.. cepatla plak, besdaynya Sabtu 3 Julai
(sama ngan anak sulong aku) lokasi Kemaman, kot posto tak deliver hari tersebut
aku budget 4 - 5 Julai OK la... Anyway aku hepi dia so surprise n appreciate
ngan gift aku tu. Trus tipon aku sejurus menerimanya.. Kronologinya -
aku terbaca dalam Mega Utusan pasal personalizable ceklat wrapper ni dan check website.
Aku rasa begitu interesting n unik skali kalo dapat bagi kat sesapa.
Ingat nak bagi kat anakku tapi aku dah ade projek lain, so memandang ada
sorang lagi sama besday ngan anakku lantas aku teringat akannya..
lagipun selama ni dia banyak memberi kat aku, so this is pay back time!
Sori ye Ani.. walo pun murah tp kelainan n keunikkan tu yg buat aku teruja.
p.s :  aku curi gambonye di FB.. hehehe hebak aku!
Mari baca lagi...

Aktiviti cuti sekolah...

13.06.2010 Jejalan cuti sekolah...
Memandangkan cuti sekolah kali ni takde bajet nak jalan jauh,
maka aku bawa la tempat bajet baik punyo.. FREE lagi!
kesian, daripada terperuk je kat rumah, 
elok la buat aktiviti sikit..
Tapi sebelum jalan tu, perut kena isi dulu...
emm... yummy... untuk makan, bajet lebih skit takpe
(sarapunch = sarapan + lunch terus... kui3x)

ini la Muzium Alam Semulajadi Putrajaya, Presint 15

kan main sonot lagi berpelukan ngan patung2 tuh...

bebudak ni baru berkenalan ngan tapir huhuhu...

Takpe lah anak-anakku,
bila cuti sekolah hujung tahun nanti,
baru kita gi tempat best skit! Oraight?!
Mari baca lagi...

Aku punya belog...

Salam sume...
Orang buat belog aku pun sebuk nak jugak...
Akhirnya aku pong ade belog sendirik..
Lantak ahh.. 
aku baru nak berkecimpung dalam dunia belog ni jadi bagi can la...
belog ni aku rasa cam diary gak kan.. tapi no secret2 lagi..
So my story mory pon begin...

Dear my blog...
Hari ini dengan rasminya akan dirimu aku pun berblog
Sudi-sudikan la teman2 membaca entry2 aku nanti..
Mari baca lagi...