TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Free Shoutmix dihentikan 1 Januari 2012

shoutmix nak caj tahun depan..
akak baru perasan notisnya...


so.. akak bertukar kepada cbox plak..
mekasih shoutmix..
Mari baca lagi...

Duit baru 2012


Duit kertas baru ni akan dikeluarkan pada Julai 2012.
Cantik pulak Ringgit Malaysia baru ni.. cam duit saidina!

Mari baca lagi...

Jom menang handbag COACH


Peluang untuk memenangi 100% Authentic Coach Ashley Patent Satchel 
bernilai RM1,067 dari Haute Avenue

Macamana nak menang nie...?
Owh sungguh senang dan mudah.. tak perlu kuar sesen pown..
Tapi hadiah ni 1 je tau.. kira ni LUCKY DRAW la..



Caranya :

1. Register di sini

2. Klik ‘Buy’ dan pastikan korang terima sijil / certificatedalam akaun korang. Nombor certificate tu kiranya penyertaan korang la. Kalo nak lebih peluang menang tu, ajak la kawan² join... nanti korang dapat no. certificate dengan setiap penyertaan kawan korang.

3. Cabutan secara rawak akan dijalankan untuk memilih nombor satu sijil bertuah. Tunggu pengumuman nombor yang bertuah tu pada 22 Dis 2011 ni... 

Meh la join mende ni ye...
Mari baca lagi...

Test beli di Milk A Deal

 Mini Pavlova

8 pcs RV & 8 pcs Butterscotch cupcakes

Akhirnya aku terbeli gak kat MilkADeal
 Tengok je pun dah meleleh air liur.
Harga pun leh tahan RM39 untuk dua² tu daripada RM80.
Sedap siut... tak rugi wa beli ni... lazat wooo...

First time merasa pavlova, tertanya² juga apekemendealah,
rasanya tak menghampakan, ala² macaroon besar
yang diletakkan krim dan fresh fruit.. i like..
harap MyMiniMuffin buat lagi harga murah camtu!


Mari baca lagi...