TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



@BREAK! Contest Money Guess

Aku dalam mud nak join kontes plak.. 
Nak coba nasib kot ade rejeki..


MARI KIRA UANG...

Aku teka : RM 177.70

Korang rasa brape..?
Nak tag sape ek..!
Hah! Si Tyra la...
Mari baca lagi...

Macam Mana Nak Dapatkan Trafik Tinggi

Ahkak nak coba nih. InsyaAllah akan berhasil, almaklum la blogger baru cam aku nih orang tak brape nak pandang.. Mekasih tak terhingga pada bardbahtiar.com. Aku terjumpa post ni kat webnye...

Jom kita cuba trick kat bawah.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

15. Nanny'Stuff


PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...


14. Nanny'Stuff

15. LETAK LINK ANDA


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jayakan okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..


# nak komen? klik kat bawah ni...
Mari baca lagi...

1Malaysia vs Facebook!

Aku saje je godek2 dan join mende ni..
lebih kuang Facebook gak features nye tapi
takleh bet ngan Facebook lagi la..
almaklum masih baru tp not possible leh celen one day nanti..


aku pun masih terkial2 gunakan 1M ni.. 
apepe pun meh la sokong produk tempatan

Made in Malaysia

# nak komen? klik kat bawah..
Mari baca lagi...

#tanyanajib Datin Rosmah guna bomoh?

Macam-macam la soklan diajukan oleh rakyat jelata
bila Datuk Najib bagi chan tweet dia 11.1.11 Selasa lalu
yang dibuka untuk 1 jam tapi di extend lagi stengah jam.


Aku amik soklan yang lawak, merepek, merapu, meraban 
tapi serius kite nak tau, antaranya :

@IshaqBlacklotus #tanyanajib Sy tak pakai coli. Tak kisah gak pakai spender 
kualiti rendah murah. Boleh tak ganti duit tu utk turunkan harga barang terkawal? 

@NajwanHalimi: Nak #tanyanajib betul ke Rosmah pakai susuk dan main bomoh?

@gnomefan #tanyanajib u kecewa tak Dua Alam Dr Rozmey tak cecah 40 juta? :p

HilmiIsmaill #tanyanajib How does is feel to sleep next to Rosmah? Mendebarkan tak?

@aleffush Apa dalam rambut Rosmah?


@dawsydozz #tanyanajib apa rahsia bibir yang mengiurkan? Merah jambu gitu

eklern EkLern™ Tan #tanyanajib your official/non-official car, 
pump ron97 or you pun ambik subsidi?

sickchild72 #tanyanajib bila last cukur bulu ketiak?

moemasri #tanyanajib hari ni Datin Rosmah masak apa?

Ni lak soklan kuang ajaq... siot tul...

@zique: #tanyanajib can the mosques not contribute to noise pollution 
5 times a day by blasting their speakers?

Datuk Najib pun janji akan menjawab beberapa soklan 
dan rasa terhibur lak ngan soklan yang kreatif

@NajibRazak: Saya menjawab beberapa soalan yang menghiburkan yang ditanya 
Selasa lalu dalam video ini http://bit.ly/gp0noV #tanyanajib

korang godek la sendri ye..!


# kejadian : 11.1.11 Selasa 4.30pm
# lokasi : twitter
# apa kes : boleh tanya apa saja kat #tanyanajib
# nak komen? klik kat bawah..
Mari baca lagi...

What a sheep...

Apakah ini? 
* BBQ biri di kabel letrik ?
* Cableman TNB?
* Aksi abseiling di kabel letrik? (ada bran?)

terputus bekalan letrik? Panggil cableman kami 

Ini cerita betul... tak perlu check gambo ni super impose ke tak.
Biri2 ni sebenarnya tersangkut semasa tengah meragut di tanah tinggi..
tah camne tengah syok soru.. tanduknya tersadung kabel lak. 
Oleh sebab tak reti melepaskan diri dari kabel tu, dia pun abseiling la
sampai ke kawasan ada orang sambil mengembek2.
Sib baik ada orang nampak, tu pun cam tak caye je betul ke itu bebiri?
Biri2 tu dapat diselamatkan daripada dipanggang oleh arus kuasa letrik
yang tengah 'ON' masa dia abseiling... hebat



# lokasi : Helgoysund(cube teka kat mana?)
# apa kes : abseiling di kabel letrik
# hero : Shawn the sheep
# nak komen? klik kat bawah..
Mari baca lagi...

Merepek je ah...

Bila citer FB nak tutup, fuh kan main lagi member2 ngeluh..
Apa ni.. tu baru rumors la... ni En FB dah maklumkan :


See.. takde apenye citer karut tu sumer.. lagi pon kalo FB tu tutup... 
ade aku kisah? Apa kata ko?
Mari baca lagi...

Ana Raffali Juara AJL25

"Penat je tunggu..."
"Tah apa-apa juri ni..."
"Tak best langsung..."

aku nengok gambo dia byk berpakaian 
traditional... identiti dia kot!

itu antara komen2 dari kalangan member-member aku..
my komen? ni la 1st time aku tengok orangnya dan
1st time aku dengor lagu ni.. (serius bhai...)
tak pernah lagi rasanya dengar di radio.. 
maklum la old timer.. bukak Sinar.fm je la..
mungkin baru lagi di halwa telinga aku, jadi tak tangkap jiwa lagi la..
skali dua dengor cam style The Corrs pun ada
So ape pun korang komen, dah rejeki dia menang malam tu..
Marilah kita memartabatkan lagu tempatan dan industri musik tanahair... kata ko!



# kejadian : 09.01.2011 - 11.43 malam
# lokasi : atas pentas
# apa kes : AJL25
# hero : ko pk la sendiri....
# nak komen? klik kat tajuk entri..
Mari baca lagi...

Saya ingin menonton filem Faster!


Sipnosis dari filem FASTER
* _______________________________________ *

Selepas 10 tahun dalam penjara, Driver mempunyai satu matlamat utama sahaja - 
membalas dendam untuk kematian saudaranya dalam rompakan bank 
yang tidak sempurna lalu menyebabkan dia dipenjara. 
Kini bebas, dia memulakan misinya - dikejari oleh seorang veteran polis 
yang akan bersara dan seorang lagi pembunuh upahan. 
Bermulalah cerita misteri ini dengan penemuan butiran-butiran baru 
yang berkait rapat dengan pembunuhan saudaranya, 
menyebabkan matlamat akhirnya mungkin tidak lengkap......






# kejadian : 13.01.2011 Khamis

# lokasi : seluruh pawagam di Malaysia
# apa kes : cite gempak yang mesti tonton
# hero : The Rock is cooking...
# nak komen? klik kat sini..or bawah..
Mari baca lagi...

Bunga api tahun baru

Saje cuci2 mata... Tengok la bunga api sambutan tahun baru

TAHUN 2000
Giza Pyramid, Egypt

TAHUN 2003
New Zealand
macam pokok kelapa

TAHUN 2005
Taipei, Taiwan
ambil konsep pokok buluh

TAHUN 2006
Sydney, Australia

TAHUN 2010
Kampungku
Mari baca lagi...

Dia datang lagi....







01.01.2011 Bermula la satu lagi lembaran baru
dengan azam baru (baru ke...?)
Mari baca lagi...