TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Tak puas lagi...

26.08.2010 Kewajipan ke Jalan TAR & Sogo
Ini perkara wajib setiap kali nak raye.
Tapi kali ini pergi ngan anak2 je kerana bapaknya
kereja out station setiap hujung minggu bulan posa.
Oleh kerna hujung minggu takde org nak jaga Marsya,
terpaksa la amik cuti untuk bershopping.
Kali ni puas hati la dapat beli ape2 yang patut..

 di malam raya.. cube cari mane pakcik Ali?

Malam raya tu plak, pergi lagi ke Jln TAR tu..
bukan ape, orang kate banyak yg barang murah & dilelong,
so ape lagi, dah tak balik kampung tu, amik la kesempatan ke sana
bersama makcik2 ku yg sporting, sempat la sambar
baju murah2 tuk gi keje nanti... hehehe
sebenarnya tak puas lagi berjalan, kejap beno peginya...
tak puas aje... gitu la org pompuan!
Mari baca lagi...

My Gifts


19.08.2010 yeay..yeay.. dapat hadiah!
Dari sape lagi kalo tak dari my best buddy - ANI
malu lak saya... (pipiku keshimmeran)

MakSu Nani..? Yeah.. tu my other name tu..

21.08.2010 U see.. kan akak dah bagitau
akak ni masih muda remaja.. (kira la lilin tu - 14)
Mekasih la wat KakLang... wat susah2 je
dah la lauk berbuka enak bangat tapi tak larat makan banyak
kenyang air soda bandung tu gamaknya...
Oh ye.. hepi besday tu Mirul too on 20 Aug..

Mari baca lagi...

Happy Birthday


Glitter Graphics - http://www.sparklee.com

15.08.2010 Alahai.. dah berumur dah aku rupenye..
walo pun nombor naik tapi akak tetap maintain dik... (baca dgn suara sengau)
Ape la ade dengan angka? 
Orang yang baru kenal akak, ingat akak remaja lagi tau! u see..
berlagak la plak bunyi nye.. tapi itu la hakikatnya..
Alhamdulillah, tuhan berikan keawet mudaan kepadaku..
Sape mau petua?! (sila angkat tangan ye...)
Sediakan pengerasnya - akak mintak tak banyak..
satu je... 1kg Gold Bar or Coin... kui3x


Takde ape yang aku harapkan di kala usia begini
hanya keredhaan darimu Ya Allah..

owh... aku ade wat kek besday aku sendiri
Kek Strawberi.. my 1st try setelah berkurun lama tak wat kek.

 pandangan dari bawah sungguh cantik
dari atas..? tetibe je kamera rosak! kui3x

 warne pink stroberi tu soft sangat tapi sodap..!
  OK la tuh! Lenkali leh wat lagi..


Pada sumer yang wish hepi besday kat aku,
terima kasih bebanyak ye...
Mari baca lagi...

Shopping Spree

07.08.2010 Adus... letih tul melayan kerenah bebudak 
time nak bershopping ni.. tak gheti dok diam.. 
Mana taknya, time tido Si Marsya rupanya... 
Si Muqry yg ngantok gak, mula la wat peel.. 
yang Si Kakak lak tetiba je rasa tak sedap badan n pening2.. 
Iboo lak pun rasa tak best shopping kali ni.. why aah? 
Pasal lokasinya kah atau pricenya kah? 
Iboo ingat nak berjimat skit tahun ni, 
tapi nampak gayanya lari lagi le budget aku.. huhuhuhu... 
Itu pun tak habis beli lagi tu.. adoiyai.. 
Misi lepas ni, seperti tahun2 sebelumnya iaitu area Jalan TAR la.. 
kena amik cuti la jawabnya.. 
shopping kat situ baru aku puas hati walaupun sesak barak
Ya.. misi seterusnya ke sana...!
Mari baca lagi...