Review Goodday green tea milk



i l♥ve green tea milk
Anaknda hakak bagitau "ibu, ada air kotak green tea baru... beli la... #gooddaymilk punya"
Hakak gigih la cari kat kedai runcit n pasaraya area rumah tapi hampeh tak jumpa.
One day stop kat Petronas nak isi minyak, anaknda masuk Kedai Mesra nak beli something.
Balik ke kereta dia hulur air kotak green tea... "ada je jual kat sini ibu..."
ooooohhh... sedapnya! Sama rasa cam selalu hakak beli dalam big cup tu..
So ni dalam small pack ok la kan, nak bawak gi travel pun senang..
tapi bagi hakak tak cukup 1 beb! #gooddaymilk please buat dalam pek 1 liter