TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Cakar Ayam Sarang Burung dan Telur Pindang idea doorgift



Ni la doorgift buat para tetamu masa adik ahkak kawin 3 Jun baru² ni.
Telur pindang, diletakkan dalam sarung dari crepe paper yang kami
adik beradik buat sendiri... simple jer..
Yang cakar ayam berbentuk sarang burung tu,
ahkak oder last minit kat internet khas untuk belah pengantin perempuan dan sedara mara.
Telur tu ahkak masukkan sendiri, tapi penjual tu ada jual pakej sekali
dengan gula² bentuk telur puyuh.. comey!
Harga berpatutan, yang ahkak amik ni harganya RM 1.20 satu set (cakar ayam+tag+plastik).
Nak tau mana ahkak oder? 
Sila bank in kan RM10 je kat ahkak untuk infomasi itew...
hahaha...

new update (02.10.2017)
oleh kerna ramai gak yang bertanyakan mana nak order
dan ahkak pun jarang-jarang bukak blog skang ni
so dengan senang ati ahkak bagitau tempat ngodernya