TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Kenduri kawin





Selamat Pengantin Baru Amy & Nurul
26.11.2011 (pihak lelaki)
Majlis yang sederhana tapi meriah
dengan tema merah kelabu menyerlahkan suasana

Mari baca lagi...

Jenjalan ke Karangkraf

Sesekali ikut rombongan cik kiah best jugak...
Lagipun dah lama aku nak ke Karangkraf, kalo
nak pegi sendiri memang tak sampainye.

shopping buku kat sini leh dapat 15% less lagi
buka setiap hari 9 pagi - 9 malam

cantik ruang ni

studio CSI baru

eh eh... cam kenal je bro...

aku mencuba bakat... lawo tak kucin tu.. kui³

wah... bleh tempah kat sini jugak
bukan ceklat yer tapi cover wrap tu..

TERIMA KASIH KARANGKRAF
KALO ADA ORANG BAWAK KE SANA
AKU IKUT JER...
Mari baca lagi...

Mini Sukan Zon Tengah

 GO! GO! GO! HQ GO!

12.11.2011 Mini Karnival Sukan bagi Zon Tengah
di ILSAS, Bangi bagi acara bola sepak, bola tampar, bola jaring,
sepak takraw, badminton, ping pong dan karom.
Kalo menang layak gi Karnival Sukan Jabatan di Johor Disember nanti.
So... berentap la WPKL, Selangor & Putrajaya untuk menang..

model apam dotz

Ahkak hanya nyebok dalam team netball ajer...
Saje nak bagitau yang apam dotz tu ahkak yg buat... berlagak seh...
walaupun team ahkak tak menang tapi kami tak kalah teruk...
'kalah bermaruah tapi menang gaya' kata team ahkak
OK la tuh...
Mari baca lagi...

Aku berkorban


Ahkak rasa dah lama tak balik kampung..
kejap tak kejap jadi 
akhirnya jadi juga balik raya haji.
Itu pun sebab mama ahkak nak buat korban,
last minit punya plan. Jadi balik tu pun sebab
alongku balik jadi somiku ada la geng dia...

5 ekor kasi tumbang..


Masa kecik dulu tengok jauh² je tapi kali ni
dapat tengok dekat cara sembelihan.
Yang sebenonyer ahkak mana bleh tengok tragedi camni...
tapi ahkak
  • cekal
  • tabah
  • berani
  • eksyen (dalam maksudnya)
  •  dan berkorban
untuk menengoknya... yes! aku berkorban!!


SYUKUR KE HADRAT ILLAHI


Aktiviti melapah dan mengagih lembu pun kejap je siap..
teror sungguh orang kampung ahkak (padahal duk bandar).
Ramai yang berpengalaman luas dan cekap..
supsapsupsap dah settle semua dalam 1½ jam.
Mari baca lagi...