TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Mari berEarth Hour

Secara jujur la kan... korang pernah tak join kempen earth hour...?
Ahkak setakat ni, masih belum miss sapot earth hour ni..
eleh.. takat tutup lampu 1 jam, apede hal? 
Peh tu ahkak suka ngintai ke luar jendela nak nengok 
sape lagi yang sayangkan bumi..
So enkorang... jangan lupa join sama esok, 31 Mac 2012
8.30 - 9.30 malam di rumah, kedai, kilang masing²..
Tutup lampu je.. apede hal?


ahkak nak tutup mata, tidur terus lagi baik... :P
Mari baca lagi...

Rainbows Giveaway by Cik Chemist


Bowsan bowsan ni... bek ahkak join GA yang mega-mega..
supaya peluang nak menang tu ada (harap² dapat la aku kali ni)
bukan apa pun saje nak bersongonok² kasi meriah GA tu..
sape mao join sila klik banner tu yer...

Mari baca lagi...

Free sample Mary Kay by Leeza


Wah, sib baik ahkak terjumpa blog nih..
Nak bagi sample free you... saper tak moa kan?
Senang jer caranya, cuma follow n bagi contact details jer..
takyah wat entri bagai.. ni ahkak sajer je wat,
kalo tak, camner korang nak tau kan...


Yang ahkak sibuk nak sangat tu bukan apa...
bebaru ni, anak dara ahkak mintak belikan mascara...
WHAT??? Iboo ko ni pun tak pakai, ada hati ko suh belikan.
So, ahkak harap dapat la itu barang..  :) 
tapi Leeza kan cumil, lawo, kiut, anggun berseri..
bagi la ahkak test sumer skali.. bleh? bleh?

So, my readers, sample tu limited to 35 person only.. grabitfast!

To Leeza :  
Selamat Pengantin Baru Ulangtahun Perkahwinan ke-10
Semoga kekal bahagia ke akhir hayat
dan Hepi Belated Besday 2U
Sampaikan wish Hepi Besday to Adli juga yer..
Mari baca lagi...

Ekspo Perkahwinan & Fesyen 2012


Butik perkahwinan terkenal, Dios Astana Bridal 
dengan kerjasama Utusan Malaysia akan menganjurkan 
Ekspo Perkahwinan dan Fesyen sempena 
Peraduan Gerbang Cinta Mega Utusan Malaysia 
sebagai platform kepada pengusaha produk perkahwinan 
mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka.

Ekspo itu akan berlangsung pada 
23 - 25 Mac di Dewan Perdana, 
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) 
10 pagi hingga 10 malam

Sekali lagi akak tolong mempromotekan...
sebabnya akak tingin nak pegi tapi belum tentu dapat.. huhuhu
Mari baca lagi...

MegaGiveAway by Penmerah.com


Mega GA kali ni dibawakan oleh PenMerah
Jadi wokmer meh la join...

Anda diTAG olehku
.::  mama lynn  ::.
.::  faezfaezah  ::.
.::  idaida0504  ::.
.::  umi mya qayreena  ::.
Mari baca lagi...

Fiesta Belon Udara Panas Antarabangsa 2012 kali ke-4


sekadar gambar hiasan

Pesta Belon Udara Panas Putrajaya datang lagi...
Mari meramaikan dan memeriahkan pesta tersebut.
Kalo nak naik belon tu RM10 aje sorang... 
tu pun limited tiketnya, 300 pagi n 300 petang.
Dan ada macam² aktiviti lagi... ahh datang je la..
yang pasti belon panas kali ni HOT you...
15 - 18 Mac, Putrajaya
cam promoter lak ahkak..

Mari baca lagi...

Doodle Google - Origami

Doodle Google hari ni (14.03.2012) adalah sempena
memperingati Akira Yoshizawa iaitu seorang grandmaster origami.
Korang google kan la sendiri yer... ahkak nak layan origami
kat bawah ni jap... JOM!

aloh.. aloh.. comeiinyer panda ni...

lion sekeluarga

sekumpulan musician

swans


pergh.. complicated tu

creative giler

haa.. i loike tis wan...

tetiba je minat nak buat origami,
masa sekolah rendah dulu, pernah gak buat.
rasanya, ada lagi simpan nota tu,
origami ladybird n kapal layar...
nanti la check dulu..
Mari baca lagi...

Bunga pahar menawan hati

Tadi my mama call, tanya sama ada ahkak boleh buat bunga dip untuk my bro kawin nanti.

Oh! Ahkak dah agak dah, musti ada permintaan bunga dip...
Almaklum la, ahkak ni suka skit bab buat hantaran bagai ni tapi dah lama tak buat.
tapi sad to tell, ahkak tak pernah cuba lagi buatnya walau keinginan tu ada..
nak cuba2 sendiri takut tak jadi, membazir je nanti dye tu nanti, dah la mahhe plok tu.

Sorang of my auntie tu pandai buat tapi takde masa lak, takut tak sempat siap.
So ahkak suh mama beli je la tapi minta dia survey rege dulu...
Ahkak pun survey2 dalam tenet, cantik² orang buat.. harga boleh tahan jugak ye..


Bunga Tisu dari http://qanasuri.wordpress.com
sangat² cantik... wah! nanti nak cuba buat la..

Bunga dip dari http://idyllart.com
Ahkak sangat kenan design ini

Ahkak rasa nak try buat la bunga tisu... pulokdah!
Nanti kalo berjaya, ahkak akan upload di sini..
kasi eksen sikit.. ape! ingat ahkak keras tangan?

Mari baca lagi...