TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Sejuk hati mendengarnya

Memula ahkak rasa meremang bulu roma sumer..
Peh tu terasa menusuk di kalbu..
Bergetar jiwa mendengarnya..
Dimainkan berulang-ulang pakai headphone..
pergh...
video

Mari baca lagi...

Restoran Aroma Ikan Bakar Jeram

 31.01.2014 (Jumaat)

Punya la lama my sis in law (SIL) planning, akhirnya alhamdulillah 
dapat juga kami makan ikan bakar nun di Jeram, Selangor.
Katanya restoran di very the femes and always crowded...
Kami tiba sana dalam kul 4.30 petang untuk lunch+dinner
tu pun dah ramai..

 tempat makan terbuka

 Kami pilih tempat makan berteratak sea side - 'SAUNG'
caj RM10 untuk small family dan RM20 big family

 Dah rezeki kami, sampai je ada tempat baru dikosongkan.
Then kami kembali ke kaunter depan untuk pilih menu :
ikan siakap steam, kupang pedas, sotong salut tepung,
ketam lembut goreng, udang butter, tomyam ayam,
air tembikai 2 jag

 Makan untuk 6 orang dewasa dan 2 kanak-kanak total RM170++
ok la tu.. puas hati juga. My SIL kata biasa dia sefamily (3 orang)
makan menu yang sama total lebih kurang RM110 gitu..

see...punya le panjang beratur

Makan pun dah kenyang tapi takleh duduk lepak lama-lama 
coz ada yang dah 'menunggu' kami berangkat... sian pulak.
Memandangkan hari ni cuti tahun baru cina, ramai yang
datang makan-makan bersama keluarga.
Dengan menu, suasana dan harga, saya boleh bagi 
Restoran Aroma Ikan Bakar 4 BINTANG!
4/4 ★★★★


Mari baca lagi...

Lalat Bot Manusia, Lalat Yang Mengerikan


Lalat ni lebih femes dengan nama 'BOT FLY'.
Nak tau lagi pasal lalat ni, kena baca link ni..

Mari baca lagi...