TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Cutie Cuppies

Cik Ha cuppies website - LIYA-DELIGHT

03.07.2010 Birthday Nayli ke 10.
Memang cadang nk beli cupcake je..
so aku pun search la blog org2 yang jual cuppies ni..
dan dengan tiba2 ada member tag cupcake fat fb aku.
Wah! member dah teror buat cupcake, bila dah ade member yang duk
di kawasan yang sewaktu dengannya yang leh wat cupcake ni,
sonang citer - delivery till to the door step la kan.
Bab design cupcake ni, aku cuma bagi contoh je and then
pepandai la ko buat..tu la ingat nak oder 25 pcs tapi si ayah
nak jugak beli kek yang besar skit.. tak puas katanya makan sikit2 ni
So credits to Cik Ha di atas kesedapan choc ganache nye hinggakan
my sis in law ingat aku oder kat bakery lagi...

makan ala kadar aje... jemput la tengok!