TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Shopping Spree

07.08.2010 Adus... letih tul melayan kerenah bebudak 
time nak bershopping ni.. tak gheti dok diam.. 
Mana taknya, time tido Si Marsya rupanya... 
Si Muqry yg ngantok gak, mula la wat peel.. 
yang Si Kakak lak tetiba je rasa tak sedap badan n pening2.. 
Iboo lak pun rasa tak best shopping kali ni.. why aah? 
Pasal lokasinya kah atau pricenya kah? 
Iboo ingat nak berjimat skit tahun ni, 
tapi nampak gayanya lari lagi le budget aku.. huhuhuhu... 
Itu pun tak habis beli lagi tu.. adoiyai.. 
Misi lepas ni, seperti tahun2 sebelumnya iaitu area Jalan TAR la.. 
kena amik cuti la jawabnya.. 
shopping kat situ baru aku puas hati walaupun sesak barak
Ya.. misi seterusnya ke sana...!