TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Diam seribu bahasa

Huihhh... lama tul tak hapdet! hampir sebulan dowh... 
Sesuai sangat dengan orangnya yang pendiam... ceh!
Tu le, orang berblog, ko pun sama nak ada blog gak,
pas tu takleh nak layan... cis, hangat2 taik ayem...

Plis, jangan nak wat speku, akak bizi tau. BZ!
Pepetang hari sibuk dengan xtvt sukan, memalam lak....dah keletihan! 
Ye la, bila bersukan peluh dan tenaga banyak kuar,
tu yang malam letih tu... so tido pun awal la..

Tapi takpe, akak akan try cari dan gali apape news untuk dientrikan.
Kasi hidup skit blog aku ni...

p/s: cer teka, xtvt apakah yang aku ceburi itu?