TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Bunga pahar menawan hati

Tadi my mama call, tanya sama ada ahkak boleh buat bunga dip untuk my bro kawin nanti.

Oh! Ahkak dah agak dah, musti ada permintaan bunga dip...
Almaklum la, ahkak ni suka skit bab buat hantaran bagai ni tapi dah lama tak buat.
tapi sad to tell, ahkak tak pernah cuba lagi buatnya walau keinginan tu ada..
nak cuba2 sendiri takut tak jadi, membazir je nanti dye tu nanti, dah la mahhe plok tu.

Sorang of my auntie tu pandai buat tapi takde masa lak, takut tak sempat siap.
So ahkak suh mama beli je la tapi minta dia survey rege dulu...
Ahkak pun survey2 dalam tenet, cantik² orang buat.. harga boleh tahan jugak ye..


Bunga Tisu dari http://qanasuri.wordpress.com
sangat² cantik... wah! nanti nak cuba buat la..

Bunga dip dari http://idyllart.com
Ahkak sangat kenan design ini

Ahkak rasa nak try buat la bunga tisu... pulokdah!
Nanti kalo berjaya, ahkak akan upload di sini..
kasi eksen sikit.. ape! ingat ahkak keras tangan?