TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



@BREAK! Join Mak Dara 1st Giveaway (GA) lak


GA Mak Dara ni best, sape tak kenal and nak tau sapakah gerangan orangnya, sila ke blog MAK DARA ye.
Berbalik pada GA tadi, cuma kena reka tajuk drama je.. so aku bagi tajuknya


mana tau betul2 mak dara kita nak buat drama dengan tajuk aku nih.. terpana korang kang!

Kamu diTAG olehku
.::  luvelia  ::.
.::  cik gadis  ::.
.::  noraqeela  ::.

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nice blog.. tks sudi join GA Mak Dara.. Nantikan keputusannya pada 3 march nanti ya =)

-kak LiMaH- said...

Good Luck......
moga berjaya......
kakNeng sempoi....best gak...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..