TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Check Saman POLIS & JPJ

Hari ni last day pada sesapa yang ada saman trafik
Elok la dibayar cepat sebelum tepat pukul 12.00 malam ni
Antara keistimewaan bayar ari ni ialah :


1. dapat DESKON 50% dah jimat dah kat situ
2. mata merit KEJARA tak diambil kira
3. korang ada beberapa jam saje lagi untuk TAK DIBLACKLISTKAN
4. dapat menunaikan tanggunjawab sebagai pengguna jalanraya

Kalo korang nak check saman online tapi website tu hang la plak kan,
tu tandanya ramai yang sibuk check last minute sampai bandwith dah abih takpun server down

Jangan risau, ada alternative lain.. GUNA SMS KAN SENANG

Taip  POLIS SAMAN [NO KAD PENGENALAN] hantar kepada 32728
contoh :  POLIS SAMAN 812189105110 hantar kepada 32728

untuk dapatkan maklumat lebih detail, 
Taip  SAMAN POLIS [no pendaftaran kenderaan] SEMUA , hantar kepada 32728

Kalau mahu detail saman dihantar ke email, 
Taip  POLIS SAMAN [no pendaftaran kenderaan] [email ] hantar kepada 32728
Contoh : POLIS SAMAN ABC123 padanmuka@yahoo.com dan hantar ke 32728

*Caj 0.50 dikenakan untuk setiap SMS 

Jangan lengah-lengah lagi... check la yer.. Tinggal beberapa jam je lagi tu.
Akak pun baru tadi check (last minit punya kes jugak) sib baik CLEAN!