TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Kasut untuk kakiku

Alkisah kasut aku yang dah uzur bebenor,tapak dah haus bila jalan bunyi cam orang bertukang. Itulah satu-satunya kasut yang aku ada dan selesa untuk wat pegi keje, pegi shopping, pegi pasar malam, pegi rumah jiran, pegi blogwalking.. blogwalking?!
Bukan lawo pun kasut tu, tarak brand laks tu dan bukan aku tak mampu nak beli yang lain tapi ntah la, bila pegi kedai kasut, payah nak jumpa yang bekenan harga di hati.. tah apa2 pe'sen'! Tengok la kasut2 kat bawah ni..


Kasut bercirikan keselamatan






Kasut trendy musim banjir




Kasut Gaya Mewah





Kasut Bergadget


masuk air.. baru padan muka!

Kasut mari berkebun



Kasut kempen lindungi haiwan




eerkk geli...

Kasut kasi sarung terus 



Kasut rehat santai





Baik takyah pakai kasut!

aduss.. pedihnya..



Kaki pakai kasut kaki...
apa aku cakapkan ni..?


yuks.. siap ngan bulu2

8 comments:

farah syahidah said...

eikk.. ade jgak kasut pelik2.. heisshh!

KakNeng said...

kat m'sia ni tak nampak lagi org pakai pelik2 kan?

Aqeela LaEn :3 said...

wow !
kreatifnye dia orang :)
minat kasut transformer tu !
haha XD

Mirashada said...

Ni dah melampaui batas FASHION ni.
haha

Piah Becok said...

yang tang rupa kaki berbulu tu memang super geli.. perlu ke ade bebulu itew???? aaaa, geli..

roslinda sanusi said...

Betul ke kak Neng nak pakai.. dah pakai nanti masuklah entry..Mesti ramai yang nak tengok..Heehee

KakNeng said...

fesyen yg kak neng order tak sampai lagi..
fesyen yg boleh kuarkan duit cam mesin ATM tu.. kui3x

MamaChia said...

hehehee..bole oder kasut paku tu..bagi free pun x mau.