TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Oops! Piala kemenangan Real Madrid terjatuh sudah...

OMG Oh Memang Giler.. 
tapi sebelum tu tahniah Real Madrid menang kepada Barcelona
dengan header Cristiano Ronaldo pada minit ke-103.

Piala Copa Del Rey yang didambakan Real Madrid
tapi telah diterjatuhkan oleh Sergio Ramos ketika sedang ghairah
menjulang piala tersebut di atas bas yang meraikan kemenangan mereka

Bila melihatkan piala tu jatuh di depan bas, polis pun cepat2 cover line masa nak kutip balik.
Tengok pada tahap kejatuhan dan hampir dilenyek dek bas tu
rasa cam parah dah piala tu... tapi si Ramos ni kata "takde apa-apa, it's fine aje" 
maybe nak sedapkan hati wartawan dan orang ramai... 
ye la, kalo tak teruk dia kena kutuk tu...
dah la bertahun-tahun nunggu nak rebut piala tu semula

Boleh lak dia buat lawak kat laman twitternya :
[Good morning to all my friends!!! The thing about the trophy was a misunderstanding, 
it did not fall down ... it jumped when we came to Cibeles and it saw so many 
Real Madrid supporters... Hope you all have a good day, we train later. Hala Madrid]

credits to:digitalspy