TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Kemenangan Mac yang terindah...

Adoyai... lama dah tak update blog ahkak ni...
ni nak citer, selama akak dok join GA, Contest dan Laci drawer Lucky Draw,
ni la baru first time mengena... best lak tu hadiahnye..
gembira tak terkata sebab memang dah lama ngidam nak hadiah nih!
Bukan akak pregnant yer... tapi selalu tengok blog2 kek ni dok kata 
RV is the best dan memang akak bertuah sesangat....

Akak telah join
dan ni hadiahnya..


punya la 'lazat tak terpandang mak mertua lalu'...
dah tinggal last piece baru teringat nak snap gambo kek yang dipotong...

Terima Kasih tak terhingga kepada pihak penaja iaitu Mummy Zara's Cottage
dan kepada sesiapa yang nak tempah or oder cake boleh la ke blognya..