TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Kiszydolls Giveaways

Korang taknak ke kiszydolls mr bebey yang unik dan comel ni..?
nak join GA ni sila ke



bestnye dapat hug kiszydolls :)

Sesapa yang berminat ngan bantal plushie Kiszydoll ni bolehlah tempah ye.
Harganya mampu milik la, tak mahal pun.

Untuk Cik Balqis the owner, kamu sungguh kreatip, inovatip, tekun, rajin dan sabar.
Kalo sumer tu takde kamu takkan berjaya menghasilkan plushies tu.
Apepe pun tumpukan pada study first tau. Goodlak 2U!

Tarikh tutup : 20 May 2011
GAthon9