TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Cerita Hindustan or ...


Dah lama akak aim nak tengok citer ni selepas jatuh hati tengok gazetnya
kat satu channel astro ni.. sampaikan akak pastikan takde aktiviti pada ari tu
2 minggu tunggu punya tunggu, akhirnya pada 20.03.2011 jam 4.30 petang 
mata pun dah nak kuyu2 gitu.. citer tu pun start di Channel 202 Vellithirai.. 
Pernah tengok tak citer kat channel tu..? Best2 woo... i loike... 
yup! aku ngaku suka tengok citer Tamil, lebih best dari Hindustani.. 
sebab citer2 nya real kehidupan dan kita tak dapat jangka what happen next dalam citer tu..
memang citer Tamil pun tak lari dari lagu-lagu bagai... tapi itu tak jadi masalah bagi akak.. 
dan kalo kisah cinta, tak melampau sangat loving ia lebih pada kasih sayang...
So berbalik pada citer yang akak nak tengok tu...
kita nantikan episod akan datang... KOMERSIAL BREAK