TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SINI!!

SAYA AKAN LAWAT ANDA KEMBALI.. INSYA ALLAH



Berjaya juga derma darah

Ni kisah 28 Mac lepas tapi malas nak hapdet, baru skang nak nulis..

kali ni hepi la sesangat... 
ye la sebab sebelum ni ahkak pernah gagal (dah setahun tu..)
tak sia-sia dengan persiapan rapi yang dibuat, ahkak telah berjaya..
(siap makan kerang tu... untuk naikkan Hb)

tu pun, berdebar debar takut tak lepas.. 
ahkak tipu kata tidur dalam 6 jam padahal 4 jam jer..
(minimum kena lebih 5 jam tidur)
okeh, ahkak melayan game zombie malam tu, 
tersedar pun sebab dah tersenguk senguk depan pc... hahaiii

ekceli masa tengah sedut darah tu, ada rasa fening lalat skit
tapi ku diamkan sajer.. malas nak layan diri kang menjadi-jadi.
dah settle tu balik opis berlenggang, rasa dingin dan ringan jer tanganku
puas hati dan gumbira dapat memberi sumbangan kecil.


Ni la masa untuk show off ngan orang sebelah yang penakut darah tu...
Tengah snap gambar jajan free tetiba rasa basah hujung lengan baju..
Ya Allah... darah meleleh-leleh..cukup untuk membasahi hujung lengan 
baju kurungku... sib baik baju ahkak kaler hitam merah
agaknya masa ahkak rasa dingin tadi tu kot dia meleleh..

Agaknya tak tekan tepat kat lobang jarum tadi, tu yang kuar balik darah tu.
Tetiba rasa nak fengsan nengok darah sendiri.. tapi purak purak kuat.. 
hahaha...  bocor rahsia aku..